måndag 25 november 2013

Hope is the only thing stronger than fear

Frusna gräsmattor, löv och vattenpölar, nakna träd, klarblå himmel och första riktiga vinterkylan som biter i haka, kinder och fingertoppar. Igår och idag var vackra dagar som bara inte tillät innesittande och de två härligt långa promenaderna längs Årstaviken, igår själv och idag med sällskap och välförtjänt asiatisk buffé, gav extra energi och glatt humör!

Med Simon & Garfunkel i lurarna la jag för första gången märke till den där Kathy som nämns mer än en gång, och undrade över vem hon kan ha varit? Jag tycker om deras låttexter, de är som små berättelser om speciella platser, resor och personer, och påminner mycket om sånadär berättelser morfar har tusentals av.

Och Catching Fire med Elli! Fybubblan vad grym den var! Jag vill se igen och igen och igen och läsa om böckerna som filmatiserats så på pricken som det nog bara går. Kan inte riktigt sammanfatta allt som gör filmerna och böckerna så mäktigt... BRA, och känslosamma och så värda att betala för, kanske en eller två gånger till om jag rotar i plånboken.


Skönt avslut på förra veckan som inte var någon direkt höjdare, och uppiggande start på den här veckan som ska avslutas med Arm Wars i Götet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar